• Feriestengt

Barnehagen er i år stengt uke 28, 29 og 30 (dvs. fom mandag 10. juli tom fredag 28. juli).
    Vi ønsker alle sammen en riktig god sommer!

• Sommeravslutning

Årets sommeravslutning blir torsdag 8. juni. Det vil bli sendt ut mer informasjon når det nærmer seg.

• Referat Eierådsmøte høst 2014

Da er referatet etter eierådsmøtet i høst lagt ut. klikk på lenken så kommer du til dokumentet

• Førstehjelpskurs for Personalet

Vi er veldig nøye på at Personalet vårt skal være oppdatert på sikkerheten i barnehagen vår. slik at alle kan føle seg tryggere hvis uhellet er ute for både store og små.

• Byggeprosjekt i sluttfasen.

Da går det mot slutten for byggeprosjektet. I neste uke kan vi ta nytrappa i bruk! HURRA!

• JUBILEUMS-FEIRING

30 ÅR OG LIKE FLOTT.

HVIS DU SER FOR DEG VÅR BARNEHAGE SOM ET EGG.
    DET ER HARDT, LITT SLITT OG UJEVNT PÅ YTTERSIDEN.
    MEN PÅ INNSIDEN ER DET VARMT, GODT OG TRYGT..

• VI ER ENDELIG I GANG! Byggetillatelsen er godkjent!

Takket være kjempeinnsats på dugnaden tirsdag 2.september er prosjektet med nytt inngangsparti og ny trapp inne i barnehagen i gang. Dokker e super! Hvis alt går etter planen blir det graving sist i uke 37/uke 38, avhengig av gravemelding, kabelpåvisning, graver og mannskap. Så går det slag i slag utover høsten med støping, bygging og ferdigstillelse i desember. Knallbra!

• Hurra, Barnehagen fyller 30 år i år

Barnehagen feirer sitt 30 driftsår i 2014. Det vil derfor i løpet av året bli arrangert fester for både store og små.